Jubilæum

Bjarne har 40 års jubilæum hos RAH

Bjarne Birkmose. Pressefoto
Når det virkelig brænder på i en hovedstation, ringer RAH til Bjarne Birkmose.

Ringkøbing: Elektriker Bjarne Birkmose kan den 3. december 2019 fejre 40 års jubilæum hos RAH Service A/S. Bjarne er oprindeligt uddannet mekaniker, og har efterfølgende som voksenlærling gennemført elektrikeruddannelsen hos RAH og Skive Tekniske skole.

Bjarne har gennem årene været med i næsten alle processer hos RAH, han har arbejdet med både 0,4 kV og 10 kV anlæg i RAHs elnet.

De seneste år har Bjarne især arbejdet med vores hovedstationer (60/10 kV stationer), hvor han har været med til at forny og opgradere mange af disse hovedstationer i RAHs område.

Bjarne er på trods af, at han ikke længere er en del af vagtpersonalet hos RAH, ham vi ringer til, når det virkelig brænder på i en hovedstation og vi skal have gjort noget i en fart.

Bjarne er hos RAH kendt og respekteret som en teknisk meget vidende medarbejder. Teknikkerne hos RAH har en meget stor hjælp i Bjarnes viden og hjælpsomhed.

Privat er Bjarne gift med Gitte, de har børnene Ulla og Steffen, samt tre børnebørn. Fritiden bliver brugt på rejser, gerne USA hvor de jo kører i biler med tilpas mange cylindre.

Bjarne har en stor interesse for mekanik og elektronik, så der bliver brugt meget fritid i det store værksted, han har bygget på hjemadressen. Jubilæet bliver markeret internt hos RAH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hvide Sande-fiskere reddet fra brændende kutter

Skjern

Julehjælpen rykker ud i de næste uger

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce