Sport

Dejbjerg Golf Klub har fundet årets klubmestre

Jan Levin, Holger Haunstrup, Pia R. Sørensen, Michael Christensen, Annette Tannebæk og Per B. Lundby fra Trehøje Golfklub. Privatfoto

Golf: Trehøje Golfklub vandt landsfinalen i Regionsgolf i gruppe C for golfspillere over handicap 18,5.

C-holdet, med Holger Haunstrup fra Videbæk som holdkaptajn, vandt i weekenden sikkert 7-4 over Hørsholm i landsfinalen der foregik i Ribe.

I foråret vandt holdet gruppespillet i gruppe C og kvalificerede sig dermed til slutspillet. Her banede sikre sejre over Holstebro, Blaavandshuk og Juelsminde vejen til landsdelsfinalen, som Trehøje vandt med 9-2 over Århus.

På holdet spillede Jan Levin, Holger Haunstrup, Pia R. Sørensen, Michael Christensen, Annette Tannebæk og Per B. Lundby.

Golf: Dejbjerg Golf Klub afviklede klubmesterskab i weekenden. Ikke over to dage som normalt, for banen var lukket lørdag på grund af de store mængder regn op mod weekenden, så der blev kun spillet søndag.

I alt var 38 spillere mødt op for at dyste om det prestigefyldte klubmesterskab, 8 damer og 30 herrer.

Der blev spillet 18 hullers slagspil. Der blev dystet om æren af at være allerbedste spiller ”Overall winner” med færrest antal slag brutto, altså uden hensyntagen til handicap. Overall winner på herresiden blev Peder Bro Iversen med i alt 77 slag brutto. Overall winner på damesiden blev Birgit Lørup med i alt 93 slag brutto.

Herudover blev der spillet om at blive bruttovinder i forskellige aldersklasser. Bruttovinderne blev: Junior drenge: Kristian Svinth Dideriksen, herrer: Andreas Green Hindø, midage damer: Heidi Bro Iversen, midage herrer: Peder Bro Iversen, senior damer: Karin Nyhave Nüchel, senior herrer: Leif Simonsen, veteran damer: Birgit Lørup, veteran herrer: Mads Astrup, superveteran damer: Sine Marie Holm og superveteran herrer: Kaj Gynthe Nielsen.

Dejbjerg Golf Klubs klubmestre. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Fagforeningstvang: Det er ikke i orden - men ...

Læserbrev: Det er mig uforståeligt, at vi i dagens Danmark skal opleve, hvordan danske arbejdere prøver at påtvinge andre arbejdere deres vilje. Vel at mærke med hvis ikke direkte, så indirekte opbakning fra deres fagforbund. Vi lever i et frit samfund med retten til selv at bestemme, hvilken fagforening vi ønsker at være medlem af, eller for den sags skyld om vi overhovedet vil være medlem. Med en sag som den i Kastrup Lufthavn, hvor en lydfil dokumenterer voksenmobning og brud på loven, giver det en knude i maven at høre først den lokal formand for 3F nærmest udlægge det, som om hans medlemmer er ofrene. Samtidig så gemmer formanden for 3F sig og vil ikke møde pressen. Dernæst skal man høre en erhvervsminister, som siger, at det ikke er i orden med den opførsel, men han kan godt forstå dem. Det vil sige, at vi har en erhvervsminister, der indirekte undsiger loven! Nu må dette stoppe. Vi har foreningsfrihed i Danmark. Måden at få medlemmer på må være at sørge for at være relevante for medlemmerne, forny sig og komme ind i dette århundrede. Jeg vil derfor opfordre de forskellige fagforeningsformænd / -kvinder til ikke at gemme sig bag fortidens storhed, men til at tage imod formand for Krifa Søren Fibiger Olesens opfordring til at blive en del af en konstruktiv dialog om, hvordan vi får fornyet måden at tænke fagbevægelsen ind i det danske samfund og dette århundrede.

Annonce