Erhverv

Ejendomsmægler skal have mere plads

EDC Videbæk har købt nabobygningen i Bredgade. Arkivfoto

VIDEBÆK: Ejendomsmæglere sælger ikke blot ejendomme. EDC Videbæk har netop købt en. Den lokale ejendomsmægler har til huse i Bredgade 39, men her sidder de 10-12 medarbejdere tæt.

- Vi har gennem længere tid manglet plads til både vores landbrugsafdeling og vores boligafdeling, så vi har købt nummer 41, fortæller ejer Jan Bækdal.

Den nyindkøbte ejendom skal dog sættes i stand, inden ejendomsmæglerne kan rykke ind. Derfor er der endnu ikke sat en dato for åbningsdagen for de nye lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Fagforeningstvang: Det er ikke i orden - men ...

Læserbrev: Det er mig uforståeligt, at vi i dagens Danmark skal opleve, hvordan danske arbejdere prøver at påtvinge andre arbejdere deres vilje. Vel at mærke med hvis ikke direkte, så indirekte opbakning fra deres fagforbund. Vi lever i et frit samfund med retten til selv at bestemme, hvilken fagforening vi ønsker at være medlem af, eller for den sags skyld om vi overhovedet vil være medlem. Med en sag som den i Kastrup Lufthavn, hvor en lydfil dokumenterer voksenmobning og brud på loven, giver det en knude i maven at høre først den lokal formand for 3F nærmest udlægge det, som om hans medlemmer er ofrene. Samtidig så gemmer formanden for 3F sig og vil ikke møde pressen. Dernæst skal man høre en erhvervsminister, som siger, at det ikke er i orden med den opførsel, men han kan godt forstå dem. Det vil sige, at vi har en erhvervsminister, der indirekte undsiger loven! Nu må dette stoppe. Vi har foreningsfrihed i Danmark. Måden at få medlemmer på må være at sørge for at være relevante for medlemmerne, forny sig og komme ind i dette århundrede. Jeg vil derfor opfordre de forskellige fagforeningsformænd / -kvinder til ikke at gemme sig bag fortidens storhed, men til at tage imod formand for Krifa Søren Fibiger Olesens opfordring til at blive en del af en konstruktiv dialog om, hvordan vi får fornyet måden at tænke fagbevægelsen ind i det danske samfund og dette århundrede.

Annonce