Fodbold

Flot sejr til BK Klitten i Give

Mathias Hansen scorede til 2-0 for BK Klitten, da de vandt 2-1 i Give tirsdag aften. Arkivfoto
BK Klitten spillede og kæmpede godt, og det gav sejr på 2-1 ude over Give i serie 3. I serie 4 vandt både Ringkøbing IF 3 og Tarm IF sikre sejre.

Serie 3 pulje 32

Give-Klitten 1-2

0-1 efter 48 minutter ved Jeppe Bækbo på oplæg fra Frederik Backs.

0-2 efter 76 minutter ved Mathias Hansen spillet fri af Jeppe Bækbo i godt kontraangreb.

1-2 efter 90 minutter.

- Vi spillede en rigtig god kamp mod en stærk modstander. Indstillingen var god, og spillet var i top. I første halvleg var der store chancer til begge sider. Vores målmand Henrik Jespersen reddede blandt andet en friløber til Give. Det var et godt tidspunkt at komme foran 1-0 på lige efter pausen. Give pressede selvfølgelig på, men da vi kom på 2-0, var kampen afgjort, fortalte Klittens træner Carsten Olesen meget tilfreds.

Serie 4 pulje 60

Vinding-RIF 3 1-5

0-1 efter ti minutter ved Anton Noer Nielsen efter småspil med Mads Dalgas.

0-2 efter 33 minutter ved Jeppe Frydenvang Madsen.

0-3 efter 43 minutter ved Jeppe Frydenvang Madsen.

0-4 efter 60 minutter ved Emil Drest.

1-4 efter 71 minutter.

1-5 efter 82 minutter ved Søren Rømer.

- Når vi kan samle så godt et hold som i aften, så har vi altså ikke problemer. Vi spillede en meget fin kamp. Bolden kørte godt rundt i egne rækker, og vi skabte mange chancer. Der var ingen tvivl om den sejr, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Serie 4 pulje 77

Tarm-Ansager 4-2

1-0 efter ti minutter ved Kristian Bank Vestergaard.

1-1 efter 30 minutter.

1-2 efter 39 minutter.

2-2 efter 43 minutter ved Jesper Skak på godt oplæg fra Michael Pedersen.

3-2 efter 67 minutter ved Michael Pedersen på en aflevering fra Dennis Poulsen.

4-2 efter 75 minutter ved Mikkel Præst på oplæg fra Dennis Doni Møller Sørensen.

- Der var godt nok knald på den kamp med masser af fysik og tempo. Ved 1-0 ramte både Jesper Skak og Simon Christiansen overliggeren. Senere i kampen rammer vi overligger og stolpen to gange. Ansager havde også deres chancer, og de kunne godt være kommet på 3-1, men målmand Rasmus Damholt Christensen reddede flere gange. Vi fik to store chancer, inden vi fik udlignet. Efter 2-2 var Ansager helt færdige, og vi kunne have vundet større. Dejligt med tredje sejr i træk, fortalte Peter Kirchhecker.Flot

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Fagforeningstvang: Det er ikke i orden - men ...

Læserbrev: Det er mig uforståeligt, at vi i dagens Danmark skal opleve, hvordan danske arbejdere prøver at påtvinge andre arbejdere deres vilje. Vel at mærke med hvis ikke direkte, så indirekte opbakning fra deres fagforbund. Vi lever i et frit samfund med retten til selv at bestemme, hvilken fagforening vi ønsker at være medlem af, eller for den sags skyld om vi overhovedet vil være medlem. Med en sag som den i Kastrup Lufthavn, hvor en lydfil dokumenterer voksenmobning og brud på loven, giver det en knude i maven at høre først den lokal formand for 3F nærmest udlægge det, som om hans medlemmer er ofrene. Samtidig så gemmer formanden for 3F sig og vil ikke møde pressen. Dernæst skal man høre en erhvervsminister, som siger, at det ikke er i orden med den opførsel, men han kan godt forstå dem. Det vil sige, at vi har en erhvervsminister, der indirekte undsiger loven! Nu må dette stoppe. Vi har foreningsfrihed i Danmark. Måden at få medlemmer på må være at sørge for at være relevante for medlemmerne, forny sig og komme ind i dette århundrede. Jeg vil derfor opfordre de forskellige fagforeningsformænd / -kvinder til ikke at gemme sig bag fortidens storhed, men til at tage imod formand for Krifa Søren Fibiger Olesens opfordring til at blive en del af en konstruktiv dialog om, hvordan vi får fornyet måden at tænke fagbevægelsen ind i det danske samfund og dette århundrede.

Annonce