112

Morgentrafikken ramt af to færdselsuheld med under en halv times mellemrum

Morgentrafikken bød på to færdselsuheld. Arkivfoto: Michael Bager

RINGKØBING/ÅDUM: Onsdag morgen bød på ikke færre end to uheld i hver sin ende af Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det første uheld skete nær Ådum kl. 07.04 i krydset, hvor Vindingvej, Barslundvej og Odderupvej møder hinanden. En kvinde, der kørte ad Vindingvej overholdt ikke sin vigepligt, da hun kørte ind i krydset og ramte en anden bil, der kom fra Barslundvej. Den blev ført af en kvinde, som havde et barn med i bilen. Alle tre involverede måtte på sygehuset efter sammenstødet. Politiet oplyser dog, at der ikke er livstruende skader.

Det andet uheld skete mindre end en halv time senere, hvor en bilist svingede til venstre fra Herningvej mod Skraldhedevej nær Ringkøbing. Bilisten havde dog ikke set sig ordentlig for og ramte frontalt en anden bil, der kom ad Herningvej. En person blev kørt på sygehuset efter sammenstødet.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Fagforeningstvang: Det er ikke i orden - men ...

Læserbrev: Det er mig uforståeligt, at vi i dagens Danmark skal opleve, hvordan danske arbejdere prøver at påtvinge andre arbejdere deres vilje. Vel at mærke med hvis ikke direkte, så indirekte opbakning fra deres fagforbund. Vi lever i et frit samfund med retten til selv at bestemme, hvilken fagforening vi ønsker at være medlem af, eller for den sags skyld om vi overhovedet vil være medlem. Med en sag som den i Kastrup Lufthavn, hvor en lydfil dokumenterer voksenmobning og brud på loven, giver det en knude i maven at høre først den lokal formand for 3F nærmest udlægge det, som om hans medlemmer er ofrene. Samtidig så gemmer formanden for 3F sig og vil ikke møde pressen. Dernæst skal man høre en erhvervsminister, som siger, at det ikke er i orden med den opførsel, men han kan godt forstå dem. Det vil sige, at vi har en erhvervsminister, der indirekte undsiger loven! Nu må dette stoppe. Vi har foreningsfrihed i Danmark. Måden at få medlemmer på må være at sørge for at være relevante for medlemmerne, forny sig og komme ind i dette århundrede. Jeg vil derfor opfordre de forskellige fagforeningsformænd / -kvinder til ikke at gemme sig bag fortidens storhed, men til at tage imod formand for Krifa Søren Fibiger Olesens opfordring til at blive en del af en konstruktiv dialog om, hvordan vi får fornyet måden at tænke fagbevægelsen ind i det danske samfund og dette århundrede.

Annonce