Skjern

Mystisk overfald: Politiet efterlyser cykel med grønne skærme

Overfaldet skete på V. Marupvej nær G. Ringkøbingvej, hvor et vidne også så cyklen med grønne skærme. GoogleMaps.
Endnu et vidne har set cyklen efter et overfald på en 16-årig dreng på V. Marupvej.

SKJERN: Da en 16-årig dreng fra Skjern blev overfaldet på V. Marupsvej ved Skjern i september, fortalte drengen til politiet, at overfaldsmanden havde en cykel med grønne skærme og muligvis også et grønt styr.

- Vi har talt med et vidne, der også så en cykel med grønne skærme nær V. Marupsvej omkring tidspunktet for overfaldet, fortæller efterforsker Thomas Sander fra lokalpolitiet i Herning.

Overfaldet skete lørdag 21. september omkring kl. 13.00, hvor den 16-årige cyklede ad V. Marupvej. Han så en mand på omkring 20-25 år, der holdt i vejkanten med den sorte citybike med grønne skærme. Manden bad om hjælp og den 16-årige parkerede sin egen cykel for at hjælpe.

Men hvad der så skete, er uvist. Drengen mistede bevidstheden, muligvis efter et slag, og vågnede op i et lille stykke skov nær ved et par timer senere.

Annonce

Cyklen er set i Skjern

- Vidnet så cyklen, hvor V. Marupvej møder Gl. Ringkøbingvej og han fortæller, at det var en mand med en hættetrøje, der cyklede på den, fortæller Thomas Sander.

Vidnet har ligeledes fortalt, at han måske har set cyklen med de grønne skærme i Skjern ved en tidligere lejlighed.

- Derfor vil vi gerne høre om nogen skulle kende noget til en cykel med grønne skærme og muligvis med et grønt styr. Så må de gerne kontakte os, siger Thomas Sander.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Dobbelt op på fødevarefestival trak folk af huse - forventer gentagelse næste år

Mest læste

112

Ballade i Møllegade i Skjern

Annonce