Sport

QProBoxing åbner nyt boksecenter i Rindum

Kasper Holgersen til højre er ud over at være træner og leder af Rindum Bokseklub også ansat i QProBoxing, der åbner nyt boksecenter i Rindum. Kasper Holgersen får det sportslige ansvar for de stævner, QProBoxing vil stå bag hver sæson. Det ene stævne skal i de næste tre år afvikles i ROFI-Centret i Ringkøbing. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Svend Rasmussen er promotor og manden bag QProBoxing, der snart åbner sit første boksecenter i Ådselskogeriet, hvor Rindum Bokseklub får optimale træningsforhold. Der er allerede planlagt tre store boksestævner i ROFI-Centret med Kasper Holgersen

Ringkøbing: Et boksestævne i ROFI-Centret i Ringkøbing tre år i træk, fem-seks boksestævner fordelt over hele landet hvert år, helt nyt boksecenter på Ådselskogeriet lidt uden for Ringkøbing med fantastiske faciliteter og mulighed for overnatning for op mod 20 personer. Jo QProBoxing vil sætte sit præg på på boksesporten, og midt i det hele står Kasper Holgersen fra Rindum Bokseklub.

- Ja det bliver altså stort det her, fortæller Kasper Holgersen, mens han står og kigger ud i det lokale, der snart vil være et topmoderne boksecenter.

Det er Svend Rasmussen, der er promotor og manden bag QProBoxing, og det er ham, der har skudt penge ind i opbygningen af det nye boksecenter.

- Det her er efter planen det første af tre boksecentre i Danmark. Rindum BK kommer så til at leje sig ind i lokalerne hos QProBoxing helt på linje med, vi tidligere lejede os ind i lokalerne herunder. Nu får vi bare helt vildt flotte forhold at træne i. Rindum BK har samlet fine sponsorkroner ind, og de skal blandt andet bruges på at stille de to bokseringe op, som skal stå permanent her i centret. Det er vores bokseringe. Ved siden af kommer der ti sandsække op at hænge, og der bliver udstyr til styrketræning. Der er alt, hvad vi skal bruge. I lokaler ved siden af bliver der indrettet værelser med i alt 20 sovepladser, så stedet kan lejes ud til eksempelvis træningslejre. Det har den sideeffekt, at vi kan få god sparring til vore egne boksere. Det er helt perfekt, fortæller Kasper Holgersen.

QProBoxing har i øjeblikket otte professionelle boksere i deres stald.

- To mere er på vej. Rigtigt store danske navne. Alle disse boksere skal selvfølgelig i kamp, og det er planen, at det skal ske til fem-seks forskellige stævner rundt omkring i Danmark og selvfølgelig også i udlandet, hvis der er bud efter dem. I øjeblikket har vi en plan om, at vi har fire boksere, der skal med i en turnering med i alt otte boksere, hvor af de fire er udenlandske boksere, som vi allerede har kontakt med. De skal mødes i kvartfinaler, semifinaler og sidst en finale. Der er pengepræmier på spil, der vil være bonus for at vinde på knockout, og på den måde er vi sikre på, at bokserne virkelig vil det her. Det skulle gerne give en række spændende og gode kampe, fortæller Kasper Holgersen, der er med i den sportslige ledelse i QProBoxing, hvor han får stort ansvar for at få afviklet stævnerne.

Der er allerede fastlagt et stævne. Det bliver den sidste lørdag i februar i ROFI-Centret i Ringkøbing.

- Vi har lige lavet en aftale om tre stævner i løbet af de næste tre år og hver gang sidst i februar. Vi lejer samtidig vandrehjemmet, så bokserne kan bo her i dagene omkring stævnet. Til det første stævne skal to af de fire kvartfinaler selvfølgelig bokses. Der skal også være amatørkampe på programmet. I øjeblikket har vi 11 kampboksere i gang i klubben, men der bliver kun plads til fire-fem stykker af dem, så de skal virkelig arbejde hårdt og lave gode resultater for at få deres navn på kampprogrammet i ROFI-Centret, siger en meget glad og stolt Kasper Holgersen

Det her logo vil pryde det nye boksecenter i Rindum.
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Ringkøbing IFs andethold var overlegne mod Spjald IF med sejr på 5-0

Skjern Håndbold For abonnenter

Elvar Jónsson blev både kampens spiller og topscorer i sin debut for Skjern Håndbold

Ringkøbing

Turistfolk fik rundtur i fremtidens turistmagnet Naturkraft

Videbæk For abonnenter

Partifælle og højhusnabo: Dårlig stil, at inhabil KD’er deltog i gruppemøder om højhussag

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Vis lidt respekt for - og på - kirkegårdene

Et instagram moment finder man på Bispebjerg Kirkegård, når de japanske kirsebærtræer blomstrer. Så hippe er de lyserøde selfies, at de er nævnt i dagbladet Politikens 'ultimative byguide til nye studerende', som advarer om, at man får travlt i trængslen: "Du er langt fra den eneste, der fifler med at skrive #sakura på din telefon, og det tager tid at sikre det helt rigtige stoiske smil, når du skal fange dit hoppebillede", hedder det i avisens anbefalinger. Kirkegårde er åbne for alle, ikke kun for de sørgende. Men roen og gravfreden er nogle steder ved at blive overdøvet af selfies, solbadning og udflugter med det hele. For tre år siden gik det helt galt, da en to-dreng legede gemmeleg med sine forældre på Vestre Kirkegård i København: En gravsten faldt ned over drengen, som døde. Ulykken har betydet, at kirkeministeriet og arbejdstilsynet har krævet sikring af kirkegårdenes gravmonumenter. Ikke nogen billig øvelse - og økonomi er da også begrundelsen for, at menighedsrådet i No har besluttet at nedlægge sit lapidarium - stedet, hvor sten fra nedlagte grave står opbevaret. Hvis efterladte ikke inden årets udgang har bedt om at få udleveret sløjfede sten, vil de blive sendt til knusning, lyder det på et opslag ved kirken. Det er vel ikke helt urimeligt at spørge, om et enkelt tragisk dødsfald virkelig behøver at føre til destruktion af kulturarv, fordi menighedsråd føler sig økonomisk presset af sikkerhedskrav. Sikkerhedskrav, som vel at mærke ikke ville være nødvendige, hvis folk kunne færdes med helt almindelig pli på kirkegårdene. Det vil sige uden at tumle larmende omkring mellem - eller for den sags skyld på - gravstenene. Kirkegårdene er for både de døde og de levende. Førstnævnte gruppe tager formentlig både selfies og solbadning i stiv arm, men der er alle gode grunde til, at de levende gør sig klart, at kirkegårde er steder, hvor der først og fremmest skal være plads til ro og fordybelse. Hvis det var udgangspunktet for alle kirkegårdsbesøg, ville der næppe være brug for den helt vilde sikring af gravstenene, og vi ville kunne bevare den kulturhistorie, som stenene er enestående eksponenter for. Det er sten med sjæl - og det vil være blodig synd, hvis de skal ofres for ussel mammon og sjælløs mangel på respekt.

Ringkøbing-Skjern

Nyt samarbejde skal højne kvaliteten i turismeerhvervene

Videbæk For abonnenter

Kommende nabo til højhuse klager: Fem grunde til at sagen skal gå om

112

Politiet efter en række indbrud i håndværkerbiler: Hold godt øje med afsidesliggende steder

Annonce