Håndbold

Rækker Mølle Håndbold i problemer - vandt alligevel ganske klart

Louise Tobiasen til højre scorede fem mål og Ninna Hedegaard til venstre scorede tre, da Rækker Mølle Håndbold vandt i Skanderborg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter problemer offensivt var det først i det sidste kvarter, Rækker Mølle Håndbold fik fuld kontrol over søndagens kamp ude mod Skanderborg 2. Det resulterede i sikker sejr på 25-17.

Skanderborg: Det var kun fordi, Rækker Mølle Håndbold blev ved og ved med at arbejde hårdt og tro på tingene, at de efter 60 minutter fremstod som ret sikre vindere med 25-17 ude over Skanderborg 2.

- Faktisk et lidt misvisende resultat. Vi fik først meget sent lukket kampen med en stribe lette mål, fordi Skanderborg gav op. Midtvejs i anden halvleg var det meget lige, fortalte Rækker Mølles træner Michael Iversen.

Han havde - igen igen - set en kamp, hvor Rækker Mølle bare ikke scorede nok.

- Vi kom ellers frem til flere gode situationer. Men der var perioder, hvor vi glemte at gå mod mål. Vi lod os stresse af, at Skanderborg hele tiden skiftede opstilling i deres forsvar. Vi fik aldrig rytme i spillet, fordi Skanderborg hele tiden ændrede, fortalte Michael Iversen.

Efter pauseføring på 10-8 fik Rækker Mølle øget lidt i starten af anden halvleg. Men føringen skrumpede til tre mål, da Rækker Mølle begyndte at forivre sig.

- Så tog vi målvogter Heidi Hansen med op i angrebet. To gange var nok. En gang scorede Heidi, og i det andet angreb scorede vi let. Da vi samtidig stod godt i forsvaret, så var Skanderborg færdige. Det sidste kvarter vandt vi 6-1, fortalte en alt i alt tilfreds træner.

2. division damer

Skanderborg 2-Rækker Mølle Håndbold 17-25

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Louise Tobiasen 5, Maja Bech 4, Louise Møller 4 (1), Ninna Hedegaard 3, Else Jensen 3, Mia Hansen 3, Line Hansen 2 og Heidi Hansen 1. Straffekast: Skanderborg 3 (2 mål), Rækker Mølle 1 (1 mål). Udvisninger: Skanderborg en, Rækker Mølle to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hvide Sande-fiskere reddet fra brændende kutter

Skjern

Julehjælpen rykker ud i de næste uger

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce