Fodbold

Træner helt forvirret over den første sejr - kunne ikke huske målscorer

Glenn Skelmose til højre har tidligere været angriber i serie 1 i Ringkøbing IF og målmand for Spjald IF i serie 1. Nu spiller han serie 6 i Rindum SU, og i weekenden var han med for at hjælpe førsteholdet i serie 4. Det var godt, for Glenn Skelmose scorede det ene mål, da Rindum SU vandt 3-0 ude over Vinding. Arkivfoto: Jørgen Kirk
BK Klitten holder fast i andenpladsen i serie 3, og Lem Boldklub holder fast i andenpladsen i serie 4. Begge hold vandt 5-1 i weekenden, hvor Rindum SU fik den første sejr i serie 4.

Serie 3 pulje 32

Klitten-Kibæk 5-1

1-0 efter otte minutter ved Philip Bay Thøgersen på langskud på en returbold efter hjørnespark.

2-0 efter 22 minutter ved Andreas Bay Jensen direkte på frispark.

3-0 efter 27 minutter ved Marcus Houborg på frispilning fra Andreas Bay Jensen.

4-0 efter 38 minutter ved Frederik Backs på endnu en frispilning fra Andreas Bay Jensen.

4-1 efter 65 minutter.

5-1 efter 65 minutter ved Jacob Vandborg på hovedstød efter hjørnespark fra Marcus Houborg.

- Allerede da vi kom på 1-0, fik vi fornemmelsen af, at vi ville vinde sikkert. Vi spillede en virkelig fin første halvleg. Intensiteten gik helt naturligt ned efter pausen. De kom på 4-1, men vi scorede hurtigt efter til 5-1, og så var de tre point hjemme, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Serie 4 pulje 60

Ølstrup 2-Troldhede 0-5

0-1 efter 17 minutter ved Rasmus Faurholt.

0-2 efter 42 minutter ved Simon Jørgensen.

0-3 efter 63 minutter ved Simon Jørgensen.

0-4 efter 84 minutter ved Rasmus Faurholt.

0-5 efter 88 minutter ved Morten Agerbo på straffespark begået mod Martin Tokkesdal.

- Vi havde egentlig et ganske fint hold. Men spillerne havde hovedet et helt andet sted . Jeg tror aldrig, vi fik sat tre afleveringer sammen i træk. Så bliver det altså svært, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

- En meget vigtig sejr for os i en bundstrid, der bare er tæt. Ølstrup blev stort set ikke farlige i den kamp, fordi vi spillede en rigtig fin kamp. Det gik, som vi havde håbet på. Efter en meget tæt afgørelse blev Rasmus Faurholt kåret som vores bedste spiller, fortalte Jonas Kjær Rasmussen fra Troldhede GIF.

Vorgod/Barde-Lem 1-5

0-1 efter tre minutter ved Simon Dammark Øllgaard Jensen i gennemspillet angreb og oplæg fra Malthe Larsen.

0-2 efter 21 minutter ved Martin Vang spillet fri på en bold bagud fra baglinjen fra Jacob V. Andersen.

1-2 efter 62 minutter ved Nathanael Rønne Kure efter bandespil med Nicklas Mouridsen.

1-3 efter 63 minutter ved Malthe Larsen på et godt skud.

1-4 efter 64 minutter ved Thomas Urup på en frispilning fra Kristian Schlüter.

1-5 efter 75 minutter ved Malthe Larsen på skud efter en god skudfinte.

- Som forventet på en dag med kun tre af de almindelige serie 4-spillere på holdet. Efterårsferien ramte os hårdt. Vi var for svækkede til at kunne true et tophold, sagde holdleder Jesper Kjær fra Vorgod/Barde.

- En mere til samlingen. Nu skal vi sørge for at vinde de to næste, så vi kan slutte af med en rigtig finale om oprykning mod Herning Fremad. Det her var en kamp, vi vandt uden de store problemer. Især fordi vi scorede så hurtigt til 3-1 og 4-1 efter deres reducering, fortalte Lems træner Lars Schmidt-

Vinding-Rindum 0-3

0-1 ved Glenn Skelmose på straffespark.

0-2 ved Alex Toelberg Kolby.

0-3 ved Anders Wraae på oplæg fra Alex Kolby.

- Jeg er helt rundt på gulvet, for det er jo vores første sejr. Jeg kan ikke en gang huske, hvem der scorede det andet mål. Vi manglede en del folk, så vi fik hjælp fra det stærke hold i serie 6. Det styrkede os meget. Det lykkedes at holde Vinding rimeligt godt væk fra vores mål, mens vi selv skabte godt med chancer, så vi vandt fortjent, fortalte Rindums træner Claus Højhus.

Glenn Skelmose kunne så supplere med, at det var Alex Toelberg Kolby, der øgede til 2-0 efter pausen.

Serie 4 pulje 77

Tarm-Nr. Nebel 2-2

0-1 efter otte minutter ved Jonathan Christensen på indlæg fra Patrick Andersen.

1-1 efter 45 minutter ved Mikkel Præst direkte på frispark.

1-2 efter 62 minutter ved Mathias Graversen på et afrettet skud efter hjørnespark.

2-2 efter 79 minutter ved Michael Pedersen efter hjørnespark fra Mikkel Præst.

- Ufortjent. Vi brændte sindssygt mange chancer, selv om vi med et afbudsramt hold ikke spillede nogen specielt god kamp. Jeg er ikke tilfreds, fortalte Tarms træner Jonas Jensen.

- Vi er heller ikke tilfredse. Tarm havde da chancer, men det havde vi så sandelig også. Vi skulle og kunne have lukket kampen, inden de kom på 2-2, fortalte Patrick Andersen fra Nr. Nebel IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: En flot økonomisk julegave til Skjern

Det er en flot julegave i utide, Skjern står til at modtage; en julegave, der på sigt kan komme til at betyde meget for byens - og hele kommunens - musikliv. I Dagbladet kan vi fortælle, at Realdania har givet arbejdsgruppen bag Remisen Skjern tilsagn om 850.000 kroner til at redde byens gamle remise. Målet er, at der i løbet af de næste år skal skabes et nyt spillested i det tidligere garageanlæg for tog. Og Realdania må virkelig tro på ideen; arbejdsgruppen havde kun søgt om 750.000 kroner, men fonden har valgt at lægge 100.000 kroner oven i, så nu har Remisen Skjern 850.000 kroner til at gå i gang med at sikre bygningens klimaskærm. Planen er at gå i gang med at tætne taget og lukke huller i murværket til foråret. Dermed ser der ud til, at den 100 år gamle bygning reddes, og det er godt af flere grunde. Remisen er et levende minde om den faktor, der mere end nogen anden har skabt Skjern - nemlig jernbanen. Det ville være sørgeligt, hvis den karakteristiske bygning skulle forsvinde. I Ringkøbing er der vist stadig en del, der ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at redde Ørnhøjbanens gamle remise. Til gengæld er det så lykkedes at redde det gamle elektricitetsværk og gøre Generator til et spillested af betydning for hele kommunen. Mon ikke det også kan lade sig gøre i Skjern; Remisen har i alt fald de rammer, der skal til for at skabe et spændende kulturmødested midt i byen. Der er lang vej endnu, meget skal afklares, men med 850.000 kroner på bogen er projektets realisering kommet et vigtigt stykke længere; ikke mindst vil Realdanias donation give initiativtagerne endnu mere blod på tanden. I det hele taget er der grøde i miljøet omkring Vestjyllands traditionelle transport-rygrad, Længdebanen. I Tarm er man i fuld gang med forvandle den gamle stationsbygning til et kulturelt mødested, og i Ringkøbing arbejder man også med tilsvarende planer i den fredede stationsbygning. Til næste år er det i øvrigt 145 år siden, længdebanen åbnede for trafik. Et bedre bevis på dens fortsatte relevans end de forskellige kulturprojekter, der er på vej i dens uudnyttede bygninger, kan man ikke få.

Skjern

3F sammenligner overenskomster i omstridt sag: Fyldt med fejl, lyder kritikken fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Annonce