112

Tyve tog fejl af genbrugsbutik og Løvbjerg

Tyvene brød gennem taget til Kirkens Korshær i Tarm og forsøgte sig efterfølgende hos naboen Løvbjerg. Foto: Søren Nørgaard

TARM: Politiet har en teori om, at nogle tyveknægte i weekenden tog fejl af Kirkens Korshærs genbrugsbutik og dagligvarebutikken Løvbjerg, der begge ligger på Åboulevarden i Tarm. I hvert fald er tyvene brudt gennem taget til genbrugsbutikken, men har ikke stjålet noget. Hos Løvbjerg, hvor der nok er flere stjæle-værdige genstande, har tyve også forsøgt at gå gennem taget til butikken. Men det er dog ikke lykkedes. Indbruddet hos Kirkens Korshær er sket fra lørdag til mandag, mens indbrudsforsøget hos Løvbjerg er sket natten til mandag.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Fagforeningstvang: Det er ikke i orden - men ...

Læserbrev: Det er mig uforståeligt, at vi i dagens Danmark skal opleve, hvordan danske arbejdere prøver at påtvinge andre arbejdere deres vilje. Vel at mærke med hvis ikke direkte, så indirekte opbakning fra deres fagforbund. Vi lever i et frit samfund med retten til selv at bestemme, hvilken fagforening vi ønsker at være medlem af, eller for den sags skyld om vi overhovedet vil være medlem. Med en sag som den i Kastrup Lufthavn, hvor en lydfil dokumenterer voksenmobning og brud på loven, giver det en knude i maven at høre først den lokal formand for 3F nærmest udlægge det, som om hans medlemmer er ofrene. Samtidig så gemmer formanden for 3F sig og vil ikke møde pressen. Dernæst skal man høre en erhvervsminister, som siger, at det ikke er i orden med den opførsel, men han kan godt forstå dem. Det vil sige, at vi har en erhvervsminister, der indirekte undsiger loven! Nu må dette stoppe. Vi har foreningsfrihed i Danmark. Måden at få medlemmer på må være at sørge for at være relevante for medlemmerne, forny sig og komme ind i dette århundrede. Jeg vil derfor opfordre de forskellige fagforeningsformænd / -kvinder til ikke at gemme sig bag fortidens storhed, men til at tage imod formand for Krifa Søren Fibiger Olesens opfordring til at blive en del af en konstruktiv dialog om, hvordan vi får fornyet måden at tænke fagbevægelsen ind i det danske samfund og dette århundrede.

Annonce